DISTRIBUCION

Me një gamë të gjërë produktesh, me përfaqësinë e cilësisë së shumë brandeve ndërkombëtare, me eksperiencë të gjatë në treg, Albsolution është partner me shumë biznese në çdo industri për ofrimin e zgjidhjeve efiçente teknike, eco-friendly dhe me kosto të ulët.

Produktet tona japin zgjidhje për çdo nevojë në pastrim, higjenizim, dezinfektim, për secilin sektor. Përpiqemi të sigurojmë një mjedis ideal profesional për ju dhe klientët tuaj me më shumë se 1000 kode produktesh. Cilësia dhe trajnimi për mënyrat e përdorimit të këtyre produkteve na kanë bërë të jemi zgjedhja e parë për kompanitë më të mëdha në Shqipëri. Të gjitha produktet tona i nënshtrohen testimit të gjerë dhe intensiv shumë kohë përpara se të dalin në treg. Vetëm në këtë mënyrë mund t’u ofrojmë klientëve tanë maksimumin e cilësisë dhe sigurisë së aplikimit.

Kategoritë e produkteve

Detergjentë pastrimi

Materiale Pastrimi

Produkte Letre

Amenities

Kartopeceta & Katering

Brande Ndërkombëtare