Mirë se vini në botën tonë!

Shërbimet tona ndikojnë çdo ditë në jetesën tonë, edukim, teknologji dhe vendin ku punojmë

Travel smart!

Eat, sleep and have fun for the best prices!

Suksesi kërkon; Trajnim, disiplinë dhe pune të vazhdueshme!

Zhvillojmë dhe trajnojmë njerëzit, duke fuqizuar biznesin tuaj!

Mendo ndryshe me Eco-Friendly!

Sigurojmë një klient, jo nje shitje!

Kurseni kohën tuaj dhe rrisni standartin e jetesës!

Shërbimet

Teknologji

Trajnime

Distribucion

Shërbime

Rreth AlbGroup

Puna e një ekipi të përkushtuar, shërbimi ndaj qindra klientëve, besimi
e shumë furnitorëve dhe partnerëve ndërkombëtarë, pasioni për të kontribuar gjithmonë
zhvillimit të 4 kompanive aktuale u pagëzua AlbGroup.
Albgroup përfshin nën emrin e tij 4 kompani dhe më shumë se 9 vite përvojë në sipërmarrje për sektorët e pastrimit, kanalizimeve, shpërndarjes, teknologjisë dhe turizmit. Albpastrim, Albsolution, Albacademy, Albooker…

Suport i dedikuar

Cilësi e lartë

Konsulencë

Çertifikime

Booking

Filozofia jonë

Prioriteti ynë është të krijojmë një marrëdhënie pozitive me klientët dhe punonjësit tanë, pasi pikërisht ata janë çelsi kryesor i suksesit tonë. Ne punojmë fort që të jemi zgjedhja e pare për çdo klient, duke ju siguruar shërbim cilësor, garantuar efikasitet maksimal në produktet tona si dhe ofruar shërbimin më të mirë në kualifikimin dhe edukimin e një personeli për çdo kategori biznesi.
Për ne koha është e artë, ndaj shfrytëzojmë çdo moment të saj për të dhënë më të mirën e çdo shërbimi që ofrojmë, në mënyrë që e ardhmja e komapanive tona të jetë akoma dhe më e suksesshme.

Përgjegjësia Sociale

Albgroup synon të jetë një aktor me vlera në shoqëri, mjedis dhe komunitet. Nëpërmjet shëmbullit tonë synojmë të eduktojmë breza, të ndërgjegjësojmë komunitetin dhe impaktojmë në përcjelljen e vlerave të duhura për shoqërinë. Produktet tona zgjidhen me kujdes për të qenë eco-friendly, duke mbrojtur kështu mjedisin. Cilësia është parimi bazë në Albsolution, duke ofruar vetëm brande produktesh të cilat janë mbrojtëse të ambientit, nuk dëmtojnë ajrin, ofrojnë higjenizim maksimal dhe zgjasin në kohë. Në Albpastrim synojmë të përmirësojmë cilësinë e jetesës së secilit prej nesh, duke kombinuar produktin me të mirë me teknologji bashkëkohore. Edukimi dhe rritja e kapaciteteve njerëzore janë thelb i punës në Albacademy me programe të përshtatshme për grupe të ndryshme…

Historiku ndër vite

2020 – Direct Booker
Një platformë e re për tregun Shqiptar, Direct Booker e cila ju vjen në ndihmë të gjithë pronarëve të apartamenteve apo hoteleve por dhe të gjithë vizitorëve nga gjithë bota. Duke përdorur njohuri, përvojë dhe inovacion, vizioni i Direct Booker-it është të bëhet një nga agjencitë kryesore të qirave të pushimeve në Shqipëri…