DISTRIBUTION

With a wide range of products, with quality representation of many international brands, with long experience in the market, Albsolution is a partner with many businesses in every industry to provide efficient technical, eco-friendly and low cost solutions.

Produktet tona japin zgjidhje për çdo nevojë në pastrim, higjenizim, dezinfektim, për secilin sektor. Përpiqemi të sigurojmë një mjedis ideal profesional për ju dhe klientët tuaj me më shumë se 1000 kode produktesh. Cilësia dhe trajnimi për mënyrat e përdorimit të këtyre produkteve na kanë bërë të jemi zgjedhja e parë për kompanitë më të mëdha në Shqipëri. Të gjitha produktet tona i nënshtrohen testimit të gjerë dhe intensiv shumë kohë përpara se të dalin në treg. Vetëm në këtë mënyrë mund t’u ofrojmë klientëve tanë maksimumin e cilësisë dhe sigurisë së aplikimit.

Product Categories

Cleaning detergents

Cleaning materials

Paper products

Amenities

Catering products

International Brands