Burime Njerëzore

Valbona Begolli

Për mua, biznesi nuk ka të bëjë me veshjen e kostumeve ose të pëlqimit të aksionarëve. Edhtë për të qenë i vërtetë me veten, idetë e tua dhe përqëndrimi në gjërat thelbësore.Pasioni im është natyra dhe zbulimi I gjërave të fshehta të natyres

Rigers Rusi

Përpiqemi cdo ditë për klientë të rinj, por në fakt duhet të gjejme produkte të reja per klientët tanë.Pasioni im është fotografia,përpiqëm të ruaj cdo fragment të jetës sime dhe tete tjerëve

Julian Begolli

Logjistika dhe regulli jane puna ime e përditshmë.Pasioni im janë udhetimet me makine, dua të jem gjithmon duke udhetuar

Gentiana Rrapaj

Menaxhimi I parasë dhe drejtimi I tyre janë puna ime.Femijët janë ata që më mbushin ditën dhe më shtojnë buzëqeshjen

Florentina Arifaj

Asgjë që ne bëjmë nuk është më e rëndësishme se punësimi i njerëzve. Në fund të ditës, ne besojmë njerëzve, jo strategjive.Pozitiviteti dhe besimi tek njërëzit pika ime e forte dhe e dobet

Rigers Rusi

Përpiqemi cdo ditë për klientë të rinj, por në fakt duhet të gjejme produkte të reja per klientët tanë.Pasioni im është fotografia,përpiqëm të ruaj cdo fragment të jetës sime dhe tete tjerëve

Rigers Rusi

Përpiqemi cdo ditë për klientë të rinj, por në fakt duhet të gjejme produkte të reja per klientët tanë.Pasioni im është fotografia,përpiqëm të ruaj cdo fragment të jetës sime dhe tete tjerëve

Rigers Rusi

Përpiqemi cdo ditë për klientë të rinj, por në fakt duhet të gjejme produkte të reja per klientët tanë.Pasioni im është fotografia,përpiqëm të ruaj cdo fragment të jetës sime dhe tete tjerëve

Valbona Begolli

Për mua, biznesi nuk ka të bëjë me veshjen e kostumeve ose të pëlqimit të aksionarëve. Edhtë për të qenë i vërtetë me veten, idetë e tua dhe përqëndrimi në gjërat thelbësore.

Pasioni im është natyra dhe zbulimi I gjërave të fshehta të natyres

Njerëzit kanë rëndësi në ALBGROUP . Ata janë arsyeja që ne ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme vazhdimisht për klientët dhe vazhdojnë të rriten çdo vit. Në ALBGROUP  do të zbuloni një mjedis pune në të cilin të gjithë mund të lulëzojnë.

Duke trajtuar njerëzit me respekt, duke punuar me vlera të përbashkëta dhe duke inkurajuar të gjithë të realizojnë talentin e tyre, ALBGROUP jeton vizionin e tij për të qenë punëdhënësi i preferuar në industrinë tonë.

Dhe me parimet e udhëheqjes që inkurajojnë veprimin, inovacionin dhe respektin, kultura jonë e punës ju ndihmon të realizoni potencialin tuaj çdo ditë të vetme.Kjo është arsyeja pse ne besojmë se ALBGROUP  është një vend i shkëlqyeshëm për të punuar,pavarësisht nëse filloni jetën tuaj të punës ose dëshironi të zhvilloni më tej karrierën tuaj